A estrenar ¿o reformar?
Envia'ns suggerències
Habitatge
2 min del teu temps

Per estrenar o reformar?

Prendre la decisió correcta, pel que fa a la compra d'un habitatge, pot suscitar dubtes, especialment si has de decidir entre comprar un habitatge d'obra nova per estrenar o de segona mà per rehabilitar.

Els espanyols es gasten un 50% més per reformar els seus habitatges que anys enrere i les obres són cada cop més importants. D'altra banda, es van concedir uns 80.786 permisos per la construcció d'habitatges nous al 2017, fet que va suposar un increment del 26,1% interanual.

Descobrir quins són els impostos relacionats amb l’adquisició, les millores fiscals i els avantatges o desavantatges t'ajudarà a prendre la millor decisió, sense perdre de vista les teves preferències i necessitats.

T'expliquem quines són les claus perquè et puguis decidir i recolzar-te en les dades: si et convé més comprar un habitatge d'obra nova per estrenar o un de segona mà per reformar.

 

Per estrenar o refomar?

 

Fotografia de Fancycrave a Unsplash

Estardondeestés funciona en una àmplia varietat de navegadors, però el teu ha quedat una mica obsolet, actualitza'l a una versió más actual:

-Temes relacionats-
up