YoDona-Pinterest-1
Envia'ns suggerències
Habitatge
2 min del teu temps

Com imaginar la teva casa a través de Pinterest

Arribar a casa i trobar un refugi en el qual relaxar-se i sentir-se protegit és un dels plaers més grans que existeixen. La decoració, la il·luminació i l’ordre, junt amb una gran dosi de bon gust i ingeni, són claus per fer de la teva llar un temple ple de vida, personalitat i experiències.

Decorar la casa és un dels moments més divertits a l’hora d’estrenar un habitatge. Com si de un foli en blanc es tractés, és l’oportunitat perfecta per donar curs a la teva imaginació i reflectir el teu propi estil a través de les parets, els mobles i els objectes que t’envolten en el teu dia a dia. Si no saps per on començar, Pinterest, la plataforma digital que es defineix com a “motor de descobriment visual”, es convertirà en la teva gran aliada per descobrir tendències, recopilar imatges i inspirar-te amb els seus més de 14.000 milions d’idees per a la llar. Aquests són alguns dels seus avantatges:

Et descobreix noves tendències

Pinterest és una font inesgotable de tendències. Fins i tot la mateixa Diane Keaton ha caigut a les seves xarxes, ja que ha construït casa seva inspirant-se en les imatges que ha trobat a la plataforma. I no és l’única en interessar-se pel més nou que es porta: segons l’informe sobre ‘Tendències a la llar per a 2018’ de Pinterest, basat en el augment del volum de Pins guardats a la plataforma en l’últim any, hi ha un creixent interès dels usuaris per diverses modes, entre elles el lagom, l’última tendència decorativa sueca que advoca per la recerca de l’ordre. Altres de les tendències que més han triomfat en aquest any són l’ús de paletes de colors cada vegada més intensos como el vermell fosc, la combinació de textures o els mobles reutilitzats amb creativitat. 

Ordena les teves idees

S’ha acabat haver d’acumular un munt de retalls de revistes de decoració. Un dels elements diferenciadors de Pinterest són els seus famosos taulers, en què pots emmagatzemar les imatges en carpetes en funció de la temàtica o dels teus interessos. Així, podràs agrupar en diferents àlbums les publicacions que més t’inspirin: des de sofàs originals per a la sala d’estar, idees per vestir aquelles parets que ara lluen buides o solucions d’emmagatzematge per ordenar còmodament els teus armaris. Els subtaulers, per altra banda, són una altra funcionalitat de la qual en pots treure partit, ja que et permetran organitzar fàcilment els teus projectes decoratius, dividint-los com prefereixis: per exemple, si crees un tauler per a la sala d’estar, podràs crear alhora subtaulers específics per a butaques, làmpades, catifes, etcètera.

 

YoDona-Pinterest-2

 

Comparteix els teus projectes

Una manera molt senzilla de crear un pla de decoració amb la teva parella o els teus companys de pis és crear taulers grupals. D’aquesta manera, podreu compartir les vostres idees, opinar sobre els Pins de l’altre i, en definitiva, fer més divertida l’experiència de decorar la vostra nova llar.

Fes-ho tu mateix

D’ençà que va néixer el 2008, Pinterest va tornar a posar de moda el DIY. En aquesta xarxa social tens a la teva disposició nombroses idees, trucs i guies per treure partit a la teva creativitat i personalitzar casa teva encara més: des de crear els teus propis mobles amb materials reciclats fins a donar un nou ús als objectes que ja no utilitzes. 

YoDona-Pinterest-3

Del tauler a casa teva

Comprar a través de Pinterest està cada vegada més a prop. Encara que actualment només està disponible als Estats Units, la xarxa social ha llançat el ‘Buyable Pin’ o botó de compra, que permet als usuaris adquirir productes directament des de la plataforma.

Donar vida a la nostra llar és més que una qüestió d’estètica. Tant si vols personalitzar la teva casa de lloguer com si has de vestir la teva nova propietat, submergeix-te a Pinterest per trobar la inspiració en infinitat d’idees. Perquè una imatge val més que mil paraules. 

Fotografies de Bench Accounting, Rawpixel i Joanna Kosinska a Unsplash
-Temes relacionats-
up