Què és el certificat de titularitat d'un compte? | EDE
¿Qué es el certificado de titularidad de una cuenta?
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Què és el certificat de titularitat d'un compte?

17/10/2022

Aquest document, que cal presentar per a certs tràmits importants, és molt senzill d’aconseguir. T'expliquem com fer-ho

El certificat de titularitat d'un compte bancari verifica que el titular d'aquest compte és qui en té tots els drets i les obligacions. Aquest document se sol sol·licitar en determinades operacions com ara la signatura d'un contracte de lloguer, la sol·licitud d'una beca, la domiciliació d'un impost o l'ingrés d'una subvenció. Com que l’emet la mateixa entitat bancària, té un caràcter oficial.

Com se sol·licita el certificat de titularitat d'un compte bancari?

Hi ha diferents maneres de demanar un certificat de titularitat d'un compte bancari. Gràcies als avantatges de la banca digital de Banc Sabadell, sol·licitar el certificat de titularitat bancària a través de la pàgina web és un procés senzill, ràpid i gratuït.

Per fer-ho, cal anar a l'apartat de Comptes i accedir a la part de Gestió de comptes, Sol·licitud de certificats, Certificat de titularitat i seleccionar el compte bancari del qual es vol obtenir el document, la data, l'idioma i signar l'operació digitalment.

També és possible sol·licitar aquest document anant a alguna de les més de mil oficines de què disposa Banc Sabadell per tot el territori nacional. En aquest cas, és imprescindible portar el document nacional d'identitat (DNI).

Quina informació inclou el certificat?

El certificat de titularitat d'un compte bancari inclou:

  • Les dades de l’entitat bancària que l’expedeix.
     
  • El codi IBAN i SWIFT del compte bancari.
  • Les dades personals del titular del compte bancari i el número de DNI.
  • La data en què s'expedeix i la data en què es va obrir el compte.

En qualsevol cas, si el titular del compte bancari té cap dubte sobre què és el certificat de titularitat bancària o com sol·licitar-ho, pot demanar cita amb el seu gestor a través de l’app del banc o de la pàgina web sempre que ho necessiti.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

-Temes relacionats-
up