Obrir un compte bancari a Espanya sense ser-ne resident | EDE
Abrir una cuenta bancaria en España sin ser residente
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Obrir un compte bancari a Espanya sense ser-ne resident

Tue May 23 09:24:40 CEST 2023

Si vius a l’estranger, pots obrir un compte bancari a Espanya per gestionar els teus diners. Per a fer-ho, només necessites un document identificatiu.

Obrir un compte bancari sense ser resident a Espanya és possible. Si vius a l’estranger i necessites gestionar els teus diners a Espanya, amb el Key Account de Banc Sabadell pots fer-ho de forma senzilla. Es tracta d’un compte bancari creat exclusivament per a clients internacionals que tenen l’objectiu d’operar amb els seus diners al país, encara que no hi tinguin residència. Qui pot obrir aquest compte bancari? I com funciona un compte per a no residents?

Qui pot obrir un compte bancari a Espanya sense ser-ne resident?

Qualsevol persona que visqui fora d’Espanya, però necessiti gestionar les seves finances al país pot obrir un Key Account. Els únics requisits són ser major d’edat, disposar d’un document d’identitat en vigor i no aparèixer a cap llista de morositat.

Per obrir un compte bancari a Espanya sense ser-ne resident necessites la documentació següent:

  • Residents a la Unió Europea (UE). Si ets resident a la UE, pots obrir un compte bancari a Espanya utilitzant el document d’identitat del teu país d’origen o el passaport.
  • No residents a la UE. Si no resideixes a cap país de la UE, necessites el teu passaport per poder obrir un compte bancari a Espanya.

Contractar el teu Key Account de Banc Sabadell és un procés senzill. Només has d’emplenar el formulari de sol·licitud del teu compte bancari que trobaràs a la pàgina web de l’entitat. A partir d’aquí, un gestor del banc que parla el teu idioma es posarà en contacte amb tu per concretar tots els detalls i poder configurar el teu compte de manera personalitzada, signar el contracte i poder operar amb el teu nou Key Account.

Beneficis de tenir un compte bancari a Espanya

  • Targeta de dèbit i de crèdit. Amb el Key Account de Banc Sabadell, pots tenir la teva primera targeta de dèbit i de crèdit sense comissions d’emissió ni de manteniment amb les quals realitzar les teves operacions al país. A més, en configurar-les en l’app del banc, podràs operar-hi i pagar les teves compres sense necessitat de fer servir la targeta física.
  • Servei de traducció. En obrir aquest compte bancari, disposes de l’atenció personalitzada per part d’un gestor del banc que parla el teu idioma. A més, el Key Account inclou un servei de traducció exclusiu i gratuït (10 textos a l’any de fins a 500 paraules) que t’ajudarà a estalviar temps.
  • Transferències. Pots realitzar les teves transferències online (no immediates) a Espanya i a països de l’Espai Econòmic Europeu (EEE) sense costs (fins a 20.000 euros). També pots rebre transferències des de països de l’EEE en euros, leus romanesos, corones sueques i corones noruegues. Així mateix, la recepció de diners procedents de països que no pertanyin a l’EEE serà gratuïta en les mateixes divises fins a un màxim de 50.000 euros.
  • Treure diners gratis. Als caixers de Banc Sabadell, les retirades d'efectiu a dèbit són gratuïtes per a qualsevol import. Per a operacions a dèbit d'import igual o superior a 60 euros en caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença.
  • Banca digital. Amb el Key Account de Banc Sabadell, pots realitzar les teves operacions a través de l’app de l’entitat.

Serveis bancaris per a no residents a Espanya

És possible enviar diners del meu compte estranger al meu compte bancari en euros? La resposta és sí. Amb el servei Card Transfer de Banc Sabadell  pots enviar diners de forma immediata des del teu altre banc al teu compte en euros amb Banc Sabadell a través de la mateixa app de l’entitat. Per a fer-ho, només necessites la teva targeta bancària de l’altra entitat i accedir al teu compte. Es tracta, per tant, d’un servei ràpid, flexible (pots fer-lo servir des de l’aplicació bancària o a través de la pàgina web) i que podràs fer servir sempre que ho necessitis. Aquesta operativa és vàlida per a targetes emeses a països de la UE, Islàndia, Noruega i el Regne Unit (exceptuant Croàcia, Luxemburg, Malta i Xipre).

Si encara tens dubtes sobre com obrir un compte a Banc Sabadell sense ser resident a Espanya, pots contactar sempre que ho necessitis amb un gestor a través de la mateixa pàgina web de l’entitat, que t’ajudarà en aquest procés i resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.

-Temes relacionats-
up