Instant Money: com es poden treure diners d’un caixer sense targeta | EDE
cómo sacar dinero en un cajero sin tarjeta
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Instant Money: com es poden treure diners d’un caixer sense targeta

Thu May 18 10:16:25 CEST 2023

Treure diners d’un caixer sense targeta és un procés senzill còmode i segur que ofereix molts avantatges al seu titular.

Tradicionalment, la targeta bancària ha estat l’instrument més utilitzat per abonar compres als comerços físics o per treure diners als caixers automàtics. No obstant això, mitjançant sistemes com ara Instant Money, ja no cal, per exemple, portar la targeta per treure diners. A més, ofereix altres avantatges, com poder enviar-los a qui vulguem sense que aquesta persona sigui necessàriament client del banc ni hagi de portar una targeta bancària a sobre, ja que només ha de saber el codi corresponent per poder completar l’operació.

Com retirar diners sense targeta

Treure diners en un caixer automàtic sense fer servir la targeta bancària és molt senzill, només cal que accedeixis a la banca digital a través de l’app o la pàgina web del banc. Si encara no tens un compte bancari online, crear-lo és un procés senzill que no et portarà més de 10 minuts.

En el cas de Banc Sabadell, és possible treure diners sense targeta mitjançant el servei Instant Money directament des de l’app del banc. Com pots fer-ho?

1.    Operar. A l’apartat ‘Operar’, des del Compte Online Sabadell, selecciona l’opció ‘Enviar diners’ i ‘Treure diners amb Instant Money’. Per a la resta de comptes, accedeix a la ‘Posició global’ i ‘Treure diners’.  
2.    Selecciona la targeta. Si tens diverses targetes bancàries, tria d’entre les diferents targetes de dèbit o de crèdit vinculades al telèfon mòbil.
3.    Seleccionar l'import.
4.    Assignar qui recollirà els diners. Pots recollir-los tu mateix o introduir el número de telèfon de la persona que recollirà els diners o seleccionar el contacte de l’agenda del mòbil. També es pot introduir un concepte.
5.    Introduir el codi. Se t'enviarà un codi per SMS al número de telèfon que hagis introduït, que s’haurà de teclejar al caixer automàtic.
6.    Signa l'operació. Per finalitzar l’operació, has d’introduir la signatura digital.

Quan puc necessitar treure diners sense targeta?

Poder treure diners sense targeta pot ser de gran utilitat en un ampli ventall de situacions, com ara:

●    Si t'has deixat la targeta bancària a casa.
●    Si et cal enviar diners a qualsevol persona i que aquesta pugui retirar-los en un caixer de la xarxa del banc.
●    Si la targeta s'ha perdut o ha estat sostreta i et cal treure diners.
●    Si la targeta s’ha deteriorat i no funciona correctament i encara no t’ha arribat la nova a casa.
●    Si estàs en un procés d'anul·lació d'una targeta i encara no has rebut la nova.

En definitiva, retirar diners sense targeta és un procés còmode, senzill i segur gràcies a les oportunitats que ofereix la digitalització dels serveis bancaris.

Fotografia de Aimee a Pexels
-Temes relacionats-
up