Cuenta bancaria online que es y cómo funciona
Envia'ns suggerències
Compte
4 min del teu temps

Compte bancari online: què és i com funciona

15/11/2022

Comptar amb tots els beneficis de la banca digital sense renunciar a anar a una oficina i parlar amb un gestor quan ho necessitis és possible. T’expliquem com fer-ho.

Un compte bancari online proporciona comoditat i rapidesa des del primer moment, quan el mateix titular crea el compte a través d’Internet. És el cas del Compte Online Sabadell: gestionar les finances a través de l’app del banc es converteix en una operació senzilla i amb totes les garanties de seguretat d’un compte tradicional. Descobreix com funciona aquest tipus de compte bancari i aprèn a treure’l tot el partit possible.

A diferència d’altres comptes online, el Compte Online Sabadell permet gaudir dels beneficis de la banca digital i del millor d’un banc expert, ja que es pot comptar, sempre que es necessiti, amb l’assessorament d’un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web de l’entitat. Per crear el teu nou Compte Online Sabadell només necessites un telèfon mòbil amb connexió a Internet i el document d’identitat en vigor.

Pot interessar-te: Com pots obrir un compte bancari online en 10 minuts

 

Com funciona un compte bancari online?

Hi ha molts comptes online al mercat, però el nou Compte Online Sabadell aconsegueix adaptar-se a les necessitats de cada client unint tots els avantatges de la tecnologia digital amb l’atenció humana i especialitzada dels gestors. Quines són les claus d’aquest compte bancari online?

SENSE CONDICIONS ESPECIALS NI COMISSIONS

Per contractar el Compte Online Sabadell, el banc no exigeix cap condició com ara domiciliar els rebuts ni la nòmina. Aquest compte tampoc té comissions d’administració ni de manteniment.

UNA EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA

L’usuari té la possibilitat de configurar l’app del banc en funció de les seves preferències. És a dir, pots gestionar les targetes de crèdit o de dèbit, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments.

EL BANC AL TEU MÒBIL

Amb el Compte Online Sabadell, el titular pot fer les operacions a través de l’app del banc:

  • Fer bizums i transferències. Des de l’aplicació mòbil del banc és possible enviar diners per Bizum (per a això només cal saber el número de telèfon del destinatari) o fer transferències.
  • Domiciliar rebuts. Amb aquest compte bancari online també pots domiciliar els rebuts de la llum, l’aigua o la comunitat de veïns de manera simple i ràpida a través de l’app del banc.
  • Disposar de totes les targetes al teu mòbil. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit de forma gratuïta, sense comissió d’emissió ni de manteniment. A més, pots contractar una o diverses targetes de crèdit gratuïtes, sempre que la facturació del total de les targetes de crèdit vinculades al compte és, com a mínim, de 2.000 euros l’any. I, si tens les targetes al telèfon mòbil, pots pagar compres i controlar els teus moviments.
  • Retirar efectiu. A més de retirar efectiu amb la targeta de dèbit o de crèdit del compte bancari online en una àmplia xarxa de caixers, també es pot fer des de l’app de manera gratuïta.
  • Estalviar de manera senzilla. També permet crear rutines d’estalvi amb el compte d’estalvi associat de forma gratuïta al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil pots establir pràctiques d’estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’app destini una quantitat de diners determinada directament a l’estalvi els dies de pluja d’una ciutat establerta prèviament.
  • Contractar altres productes financers. Permet contractar altres productes financers, com ara altres comptes bancaris o una assegurança, de manera senzilla. Només has de seguir els passos que s’indiquin des de l’aplicació i els de verificació per confirmar l’operació.
  • Operar amb seguretat. Fes totes aquestes operacions de manera senzilla i segura des de l’app i sempre amb la tranquil·litat de saber que pots comptar amb el suport d’un professional del banc que t’ajudarà en tot el que necessitis, demanant cita prèvia amb el teu gestor des de l’app o a la pàgina web.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

-Temes relacionats-
up