matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Compte bancari online: què és i com funciona
Araceli Ochando, Publicitat - Thu Mar 02 12:28:07 CET 2023
Compartir

Comptar amb tots els beneficis de la banca digital sense renunciar a anar a una oficina i parlar amb un gestor quan ho necessitis és possible. T'expliquem com fer-ho.

Un compte bancari online proporciona comoditat i rapidesa des del primer moment, quan el mateix titular crea el compte a través d'Internet. És el cas del Compte Online Sabadell, amb el qual gestionar les finances a través de l’app del banc es converteix en una operació senzilla i amb totes les garanties de seguretat d’un compte tradicional. Descobreix com funciona aquest tipus de compte bancari i aprèn a treure'l tot el partit possible.

 

A diferència d'altres comptes online, el Compte Online Sabadell permet gaudir dels beneficis de la banca digital i del millor d'un banc expert, ja que es pot comptar sempre que es necessiti amb l'assessorament d'un gestor, demanant cita prèvia. Per fer-ho, crear el teu nou Compte Online Sabadell només cal disposar d'un telèfon mòbil amb connexió a Internet i del document d'identitat en vigor.

 

Pot interessar-te: Com obrir un compte bancari online en 10 minuts

Com funciona un compte bancari online?

Hi ha molts comptes online al mercat, però el nou Compte Online Sabadell aconsegueix adaptar-se a les necessitats de cada client unint tots els avantatges de la tecnologia digital amb l'atenció humana i especialitzada dels gestors. Quines són les claus d'aquest compte bancari online

SENSE CONDICIONS ESPECIALS NI COMISSIONS1

Per contractar el Compte Online Sabadell, el banc no exigeix cap condició com ara domiciliar rebuts ni la nòmina. Aquest compte tampoc té comissions d'administració ni de manteniment1.

UNA EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA

L'usuari té la possibilitat de configurar l’app del banc en funció de les seves preferències. És a dir, pots gestionar les targetes de crèdit o de dèbit, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments.

EL BANC AL TEU MÒBIL

Amb el Compte Online Sabadell, el titular pot fer les operacions a través de l’appdel banc:

  • Fer bizums i transferències. Des de l'aplicació mòbil del banc és possible enviar diners per Bizum (per fer-ho, només cal saber el número de telèfon del destinatari) o realitzar transferències.
  • Domiciliar rebutsAmb aquest compte bancari online també pots domiciliar els rebuts de la llum, l’aigua o la comunitat de veïns de manera simple i ràpida a través de l’appdel banc.
  • Disposar de totes les targetes al teu mòbil. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit de forma gratuïta, sense comissió d'emissió ni de manteniment. A més, pots contractar una o diverses targetes de crèdit sense comissió d’emissió ni de manteniment, sempre que la facturació del total de les targetes de crèdit vinculades al compte sigui mínim de 2.000 euros l'any. I, si tens les targetes al telèfon mòbil, pots pagar compres i controlar els teus moviments.
  • Retirar efectiu. Es poden treure diners amb la targeta de dèbit del compte bancari online. És possible retirar efectiu a dèbit gratis als caixers de Banc Sabadell d'Espanya fent servir la teva targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és gratis si retires una quantitat igual o superior a 60 euros a caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença. També es pot fer amb el mòbil. També es pot fer des de la mateixa app de forma gratuïta.
  • Estalviar de manera senzilla. També és possible crear rutines d’estalvi amb el Compte Estalvi2 gratuït associat al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil, pots establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’appdestini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi els dies de pluja d'una ciutat establerta prèviament.
  • Contractar altres productes financers. Permet contractar altres productes financers, com ara altres comptes bancaris o una assegurança, de manera senzilla. Només has de seguir els passos que s'indiquin des de l'aplicació i els de verificació per confirmar l'operació.
  • Operar amb seguretat. Realitza totes aquestes operacions de manera senzilla i segura des de l’appi sempre amb la tranquil·litat de saber que és possible comptar amb el suport d'un professional del banc que t'ajudarà en tot el que necessitis, vols contactar amb un gestor?.

Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

2 Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més