cómo sacar dinero en un cajero sin tarjeta
Envia'ns suggerències
Compte
4 min del teu temps

Com pots treure diners en un caixer sense targeta?

19/07/2022

Treure diners d'un caixer sense targeta és un procés senzill, còmode i segur.

Retirar efectiu en un caixer automàtic sense fer servir la targeta bancària és molt senzill. Només cal disposar d'un telèfon mòbil on estigui vinculada la targeta de dèbit o de crèdit del compte bancari del qual es volen treure els diners. A més, es tracta d’un procés que compta amb totes les garanties de seguretat de la banca digital.

Passos per treure diners sense targeta

Per treure efectiu en un caixer automàtic sense utilitzar la targeta cal accedir a la banca digital. Si encara no tens un compte bancari online, crear-lo és un procés senzill que no et portarà més de 10 minuts. A més, en contractar-lo abans del 10 de juliol (inclusivament), l'entitat abona a aquest compte 100 euros. Per gaudir d'aquesta promoció, el titular ha de fer una compra o un pagament amb la targeta de dèbit associada a aquest compte.

En el cas de Banc Sabadell, és possible treure diners sense targeta mitjançant el servei Instant Money. Com?

 1. Obrir l’app Sabadell Wallet al telèfon mòbil. Es tracta d'una app gratuïta disponible tant per a mòbils Android com per a iOS.
 2. Seleccionar l'import. A la pantalla principal de l’app, l'usuari té l'opció de triar una quantitat predeterminada o bé seleccionar l'opció 'A una altra quantitat i/o persona'.
 3. Assignar qui recollirà els diners. En aquest pas, l'usuari ha de triar qui recollirà els diners en efectiu: ell mateix o una altra persona (ha de seleccionar aquesta persona a la seva agenda de contactes del mòbil).
 4. Seleccionar l'import i la targeta. A més d'introduir la quantitat que es vulgui retirar, és possible triar entre les diferents targetes de dèbit o de crèdit vinculades al telèfon mòbil.
 5. Signar digitalment l'operació.
 6. Introduir el codi. Tant si l'efectiu el retirarà el titular del compte com si es tracta d'un enviament de diners a una altra persona, el banc envia un SMS amb un codi. L'usuari ha de seleccionar l'opció ‘Instant Money’ al caixer automàtic i introduir aquest codi.

A més, també és possible treure diners sense targeta bancària utilitzant la tecnologia Near Field Communication (NFC). Per això, cal que tant el telèfon mòbil que es faci servir com el caixer automàtic disposin d'aquesta tecnologia. Igual que passa en pagar amb el mòbil, només cal apropar l’smartphone al lector NFC del caixer automàtic, com si fos una targeta física.

Quan puc necessitar treure diners sense targeta?

Poder treure diners sense targeta pot ser de gran utilitat en un ampli ventall de situacions, com ara:

 • Si el client ha deixat la targeta bancària a casa.
 • Si cal enviar diners a qualsevol persona i que aquesta pugui retirar-los en un caixer de la xarxa del banc.
 • Si la targeta s'ha perdut o ha estat sostreta i cal treure diners.
 • Si la targeta ha estat deteriorada i no funciona correctament i encara no ha arribat la nova.
 • Si s’està en un procés d'anul·lació d'una targeta i encara no s'ha rebut la nova.

En definitiva, retirar diners sense targeta és un procés còmode, senzill i segur gràcies a les oportunitats que ofereix la digitalització dels serveis bancaris.

Vols saber més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

Nou Compte Online Sabadell
El millor d'un compte digital i d'un banc expert.
SABER MÉS
Fotografia d'Aimee a Pexels
-Temes relacionats-
up