matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Com obrir un compte bancari online en 10 minuts
Araceli Ochando, Publicitat - Mon Feb 26 12:16:53 CET 2024
Compartir

Obrir un compte bancari online de manera senzilla, ràpida i gratuïta és possible. A més, ho pots fer des de casa teva a través del mòbil

Obrir un compte bancari online és un procés senzill i gratuït que es pot dur a terme en tan sols 10 minuts. Per això, només cal disposar del teu telèfon mòbil i del teu document d'identitat en vigor.

Passos per crear un compte bancari online

Cada entitat bancària té una metodologia concreta, i no totes permeten fer-ho ràpidament i sense haver d'anar a l'oficina. En el cas de Banc Sabadell és possible obrir un compte online des del mòbil de manera gratuïta. Aquests són els senzills passos per crear un Compte Online Sabadell:

  1. Crear un usuari. El titular ha de crear un usuari per poder accedir i realitzar aquest procés de manera segura.
  2. Registrar les dades personals. Cal introduir les dades personals del titular del compte, com ara el document nacional d'identitat (DNI) o el número d’identitat d’estranger (NIE), el nom i els cognoms i l'adreça postal.
  3. Verificar la identitat mitjançant un sistema d’identificació per vídeo. Es tracta d’una mesura de seguretat per mitjà del document identificatiu (DNI o NIE) que s’hagi utilitzat.
  4. Indicar la professió.
  5. Confirmar l'adreça postal per a l'enviament de la targeta.
  6. Signar online. A l'últim pas, es signa de forma digital el contracte en què s'exposen totes les condicions d’aquest i l'acord sobre el tractament de les dades.

Quins avantatges té un compte bancari online?

A més de la rapidesa i la senzillesa amb què s'obre un compte bancari online,la banca digital ofereix altres avantatges:

  • Sense comissions. Aquest tipus de compte no disposa de comissions d'administració ni de manteniment.1
  • Sense condicions. Per contractar el Compte Online Sabadell, el banc no exigeix cap condició addicional com ara domiciliar la nòmina ni els rebuts.
     
  • Targeta de dèbit. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit gratuïta, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
     
  • Operar amb seguretat. Els bancs ofereixen la seguretat més gran en totes les operacions bancàries online.
  • Retirada d'efectiu. És possible retirar efectiu a dèbit gratis als caixers de Banc Sabadell d'Espanya fent servir la teva targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és gratis si retires una quantitat igual o superior a 60 euros a caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença. També es pot fer amb el mòbil.
  • Tot amb el mòbil. A través de l’appdel banc és possible realitzar qualsevol operació, des de pagar en un establiment físic o online fins a treure diners amb el mòbil. També es poden gestionar les targetes, domiciliar els rebuts o fer enviaments de diners, per transferència bancària o Bizum. Tot d'una manera senzilla.
  • Personalitzar l'experiència. Amb l’appdel banc és possible configurar les targetes, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments en funció de les preferències de cada usuari.
  • Activar el mode estalvi. També permet crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi gratuït 2 associat al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil és possible establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’appdestini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi en els dies de pluja d'una ciutat prèviament establerta.

El millor d'un compte online i el millor de comptar amb un gestor

A més de tots aquests avantatges que faciliten la manera d'operar amb un compte digital, el Compte Online Sabadell ofereix la possibilitat de comptar amb l'ajuda d'un gestor sempre que ho necessitis, des de la mateixa pàgina web o a través de l’appbancària. Així mateix, és possible acudir a alguna de les més de mil oficines de què disposa el banc per tot el territori nacional. En definitiva, s’hi uneix el millor d'un compte digital amb tots els beneficis d'un banc expert.

 

1Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

 

2Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més