Cita con tu gestor: cómo solicitarla con la ‘app’ del banco
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Cita amb el teu gestor: com sol·licitar-la amb l’app del banc

06/09/2022

Gestiones les teves finances gràcies a la banca digital, però necessites assessorament del teu gestor? Demana cita prèvia de manera senzilla.

Disposar d’un compte bancari online permet al titular gestionar les seves finances personals a través de l’app del banc de manera fàcil, ràpida i còmoda. L’ús de la tecnologia, que permet operar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, és el factor més valorat pels usuaris d’aquests tipus de comptes bancaris. Al mateix temps, però, és el més qüestionat quan no va acompanyat del tracte personal i especialitzat d’un gestor. Precisament, el nou Compte Online Sabadell permet gaudir dels beneficis de la banca digital i del millor d’un banc expert, ja que el client pot comptar, sempre que ho necessiti, amb l’assessorament d’un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web de l’entitat.

Obrir un Compte Online Sabadell és un procés senzill, no trigaràs més de 10 minuts. Per crear-lo, només cal disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a Internet i del document d’identitat en vigor.

Pot interessar-te: Com pots obrir un compte bancari online en 10 minuts

Com sol·licitar una cita amb el gestor del banc?

El titular del compte bancari online pot sol·licitar una cita prèvia amb el gestor de l’entitat des de l’app del banc. Per fer-ho, cal accedir a l’apartat ‘demanar cita prèvia’, escollir el tipus de cita (telefònica, oficina assignada o presencial en una altra oficina), indicar el motiu (comptes i targetes, estalvi i inversió, finançament, assegurances, internacional, resta de productes o altres) i el subtema (escollir entre particular i empresa). Tot seguit, el titular ha d’indicar la data i l’hora de la cita i confirmar-la. Una altra opció és demanar cita prèvia a través de la pàgina web de bancsabadell.com

També és possible posar-se en contacte amb un gestor personal directament trucant al telèfon 963 085 000 (en horari de dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 hores i els divendres de 9.00 a 15.00 hores), a través de les xarxes socials o pel xat de l’app del banc o del lloc web.

Quins són els avantatges de comptar amb un gestor del banc?

Entre els serveis que ofereix el gestor del banc, cal destacar:

  • Assessorar i resoldre dubtes. El principal benefici de disposar d’un gestor del banc és que el client compta, en tot moment, amb l’ajuda d’un professional experimentat, que resoldrà els seus dubtes i que l’ajudarà a dur a terme les gestions de manera personalitzada.
  • Gestionar l’economia domèstica. El gestor ofereix al client possibles solucions perquè pugui administrar els seus diners de manera més rendible i eficient. A més, li pot recomanar productes del banc per treure més profit dels seus estalvis. Per exemple, en contractar un Compte Online Sabadell, el client disposa d’un compte d’estalvi gratuït associat que li permet crear rutines d’estalvi de forma automàtica. En aquest sentit, el gestor pot orientar en funció dels ingressos i les despeses del titular.
  • Identificar com pagar còmodament les compres. Un gestor també pot recomanar la targeta de dèbit o de crèdit que s’adapta millor a les necessitats del client.
  • Planificar el seu futur. En funció de la situació financera del client i dels seus objectius vitals, el gestor pot identificar plans de pensions o productes d’estalvi, com assegurances de vida, que s’hi adaptin.
  • Comprar un habitatge. L’assessorament d’un expert hipotecari del banc és clau en el procés d’adquisició d’una casa, ja que pot assessorar sobre la hipoteca que més s’ajusti a les necessitats i a la situació del client, així com resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.
  • Orientar empresaris. Igual que en el pla personal, aquest assessorament és clau en el pla empresarial, ja que, per exemple, pot ajudar a identificar oportunitats de finançament per a negocis i autònoms com les que promou el fons europeu Next Generation EU.

Amb el Compte Online Sabadell és possible comptar amb l’ajuda i l’assessorament d’un gestor sempre que el titular ho necessiti, demanant cita prèvia a través de l’app o del lloc web.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

Nou Compte Online Sabadell
El millor d'un compte digital i d'un banc expert.
SABER MÉS
-Temes relacionats-
up